Flora359
 
Flora359
Цвеќиња за роденден | | Рози | Романтични Цвеќе | Свадба цвеќиња | Ви благодариме | Пијалоци | Чоколадо
Flora359
Flora359 Flora359 Flora359


Реклама

Букет Дијамант
[FL2]
62.89EUR

Бели рози се комбинираат со други бели цветови (еустома, каранфили, алстромерия и др.) Модел прикажани на сликата е - Медиум (околу 40 см дијаметар)

Овој производ е внесен во нашиот систем на Saturday 19 December, 2009.
Коментари
Јазици
English Deutsch Fran Romana Srpski Bulgarian Macedonian Russian Turkish Greek
Валути
Chat with me